Urmareste-ne pe Google+
  Home  /  Frumusete  /  Beneficiile Otetului de Mere pentru Frumusete 2

Beneficiile Otetului de Mere pentru Frumusete 2

Angela F
 • Reduce electrizarea

  Parul se electrizeaza mai ales datorita materialelor sintetice sau pur si simplu din cauza ca este prea uscat. Electrizarea parului reprezinta intotdeauna o zi in care parul nu sta bine si suprautilizarea produselor pentru par. Utilizarea excesiva a produselor de par nu va rezolva problema dumneavoastra si poate sa va si deterioreze parul. Electrizarea parului apare deoarece cuticula exterioara se ridica.

  Otetul de mere va inchide cuticula, va reduce aspectul electrizat si va netezi parul.

 • Prevenirea si tratarea caderii parului

  Trebuie sa va masati un amestec de otet de mere si apa pe pielea capului chiar daca nu aveti matreata. Este o combinatie uimitoare nu numai pentru prevenirea caderii parului ci si ca tratament pentru caderea parului. Otetul de mere este foarte tonic si stimulant pentru scalp.

  Acesta va creste circulatia sangelui si va face firul de par mai puternic. Este o alternativa minunata si foarte ieftina la tratamentele ineficiente si costisitoare pentru caderea parului.

 • Inlaturarea impuritatilor

  Acumularea de impuritati duce la un par tern si lipsit de viata care evident va deveni dificil de aranjat. Ingredientul de baza al otetului de mere este acidul acetic. Este extrem de eficient pentru a inlatura acumularea de impuritati produsa de diferite tipuri de produse de coafat, cum ar fi gelul de par, spuma sau fixativul. Otetul de mere va curata eficient parul si-l va face stralucitor. Acesta va revitaliza de asemenea parul si-l va ajuta sa reflecte mai bine lumina.

  Moduri de a utiliza otetul de mere pentru par:

  Turnati otet de mere intr-un castron cu apa sau intr-un recipient care va permite o aplicare progresiva. Mirositi-l. Cand simtiti ca este puternic, inseamna ca ati pus destul. Turnati amestecul peste tot parul dupa ce il samponati si clatiti inainte. Masati-l in par. Lasati-l pe par timp de 2-3 minute si clatiti cu apa calda.
  Daca va spalati parul zilnic, nu trebuie sa faceti acest lucru la fiecare spalare. O data pe saptamana este suficient.

  Beneficiile Otetulului de Mere pentru Frumusetea Pielii Dumneavoastra:

 • Agent de control al pH-ului pentru piele

 • Prevenirea puseelor acneice

 • Minimizarea imperfectiunilor fetei

 • Tratamentul acneei

  Aciditatea acestui otet va usca petele si puseele acneice si va permite pielii sa se reinnoiasca. Are proprietati antiseptice si antibacteriene. Va debloca porii infundati si va ajuta la eliminarea celulele de piele moarte.

  Page 1 Page 2 Page 3
 • Categorii
  Cautare
  In curand...
  Noutati
   


  Protected by Copyscape Plagiarism Detection